Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VS: Lady Alice-appelen beschikbaar

Lady Alice-appelen worden geteeld in de vruchtbare vulkanische bodem in het oostelijke deel van de staat Washington. "We hebben een gestage toename gezien in de productie van deze relatief nieuwe variëteit," zegt Aaron DeHerrera van Rainier Fruit Company.

Een perfect gebalanceerde appel
De Lady Alice-appel heeft een dichte en knapperige textuur en is tegelijkertijd zoet en zeer gebalanceerd. Hij kan gegeten worden als verse snack, maar is ook uitstekend voor koken en bakken. Export begint in januari en gaat doorgaans door tot medio mei. Lady Alice wordt momenteel zowel aan het binnenland als internationaal geleverd.

Nieuwe verpakking
"De vraag naar deze nieuwe appelvariëteit is uitstekend en de retailomzet blijft elk seizoen het beschikbare volume voorbijstreven," zegt DeHerrera. Nieuw dit seizoen is een premiumzak van 2 lb. 3n 3 lb. (0,9 kilo en 1,3 kilo). Daarnaast is Lady Alice beschikbaar in standaard euro-carton. Er zijn displays voor retailzaken beschikbaar, net als andere ondersteuning voor retail.

Voor meer informatie:
Aaron DeHerrera
Rainier Fruit Company
Tel: (+1) 509-698-0703
Publicatiedatum: