Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
waaronder Seldersticks en Chicoleaves

BelOrta presenteert 16 innovaties op Fruit Logistica

Naast het grote gamma aan groenten en fruit legt BelOrta dit jaar de focus op een selectie van innovatieve producten en verpakkingen tijdens Fruit Logistica. Commercieel manager Jo Lambrecht legt uit: "Vorig jaar werd de Lemoncherry van BelOrta tweede bij de Fruit Logistica Innovation Award. Sindsdien hebben we de smaak flink te pakken. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om onze innovatieve spirit van vorig jaar te herbevestigen met een wand waarop je maar liefst 16 innovaties kan ontdekken."


De Chicoleaves van BelOrta

Convenience
Deze reeks innovaties bevat een aantal producten die in 2015 werden gelanceerd waaronder Broccolini, Lemoncherry en Flower Sprouts. Jo Lambrecht onthult echter ook vernieuwingen die voor het eerst te zien zullen zijn. "Dit jaar pakken we uit met een hele reeks convenience producten die inspelen op kleine gezinnen die vliegensvlug een lekkere en gezonde maaltijd op tafel willen toveren met zo weinig mogelijk restafval. De ready-to-eat seldersticks, vers geschilde asperges en Chicoleaves vormen hierbij mooie voorbeelden. Onze snoeptomaatjes zullen in 2016 tevens beschikbaar zijn in getopsealde doosjes met leuke dierenmotiefjes en in hippe plastic weck pots."


Seldersticks, Ready to eat.

Wie deze nieuwe producten en verpakkingen wil ontdekken kan terecht op de stand van BelOrta. Hun Wall of Innovations biedt tevens de mogelijkheid om een stem uit te brengen op uw favoriete innovatie. "Dagelijks zullen een aantal gelukkigen naar huis gaan met een power bank. Kom dus zeker eens langs," besluit Jo Lambrecht.
U kan de stand van BelOrta bezoeken in hall 6.2 stand A-04.

Voor meer informatie:
Jo Lambrecht
Commercieel Manager BelOrta
T +32 (0)15 565 319
Publicatiedatum: