Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Edward van den Eijnden: "De markt op met eigen teeltprogramma's"

Angus International opent verkoopkantoor in Nederland

Tholen - Sinds 1 oktober 2015 is Angus International neergestreken in het Zeeuwse Tholen. "Door ons te vestigen in Nederland willen we onze afzet verbreden naar het continent Europa met als doel de in- en verkoop van importaardbeien, frambozen, bramen en blauwe bessen", verklaart Edward van den Eijnden.

Het Schotse moederbedrijf Angus Soft Fruits levert sinds 1994 zachtfruit aan Britse retailers en werkt met telers uit Holland, Spanje, Marokko, Egypte en Noord- en Zuid- Amerika. Tevens heeft ASF een eigen teeltprogramma wat tot het succes van de Ava, Ava Rosa en Islay aardbeien heeft geleid. In Spanje wordt hard gewerkt aan het ontwikkelen van nieuwe exclusieve rassen. "Daar willen we de markt mee op."

Edward zit sinds de jaren '80 in de AGF-sector en gebruikt zijn ervaring en netwerk voor het opzetten van het kantoor in Nederland. "Van 1989 tot 2003 was ik
zelfstandig commissionair. Hierin was ik vooral gespecialiseerd in Hollandse aardbeien en asperges als ook begeleiding van contractteelt. Daarna was ik werkzaam als inkoper in groenten en fruit voor een gerenommeerd handelshuis".

Gezien de concurrentie beseft Edward dat het niet makkelijk zal worden. "Angus International mikt op een breed klantenbestand van alle partijen binnen de AGF-sector. Dat zijn onder meer exporteurs die namens ons aanbiedingen doen in Europa maar ook binnenlandse partijen, die toezeggingen doen voor wanneer er ruimte komt in de markt. Ik zie deze uitdaging dan ook met veel enthousiasme tegemoet."

Voor meer informatie:
Edward van den Eijnden
Angus International BV
Tel: +31 166 606756
Mob: +31 653216183
edward@angusbv.com
www.angusbv.com
Publicatiedatum:
Auteur:
©