Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

25-jarig jubileum voor KIKU met Crimson Snow en Isaaq

Het appelmerk KIKU viert zijn 25e verjaardag dit jaar en keert terug op Fruit Logistica te Berlijn in Hal 4.2 - B08. Een aantal wereldwijde marketingpartners, zoals het Slowaakse Bonifructi, het Italiaanse Fratelli Clementi, Core uit Zuid-Afrika, KIKU Hellas en het Duitse Salemfrucht zullen ook aanwezig zijn.

KIKU zal verse appelen met het KIKU-merk presenteren samen met drie gloednieuwe producten: 100% pure KIKU-sap in het nieuwe format van 1 liter, KIKU-jam en KIKU-slush ice onder het merk Granita.



CEO Jürgen Braun: "KIKU Variety Management presenteert Isaaq, een onlangs uitgebrachte biologische snack-appel, die ideaal is voor kleine porties."

Isaaq-appelen zullen uitgedeeld worden bij de proefstand en licentiehouders zullen klanten verwelkomen op meetings.

"Ook wordt de nieuwkomer Crimson Snow gelanceerd. Zowel retailers als klanten houden van de appel vanwege het gebruiksgemak en de geweldige houdbaarheid. We hebben uitbreidingsplannen in andere langen en biologische teelt."

Naast de stand van KIKU zullen sommige partners ook producten van KIKU tonen bij hun eigen stands, zoals het Duitse Oberkirch, OPST uit Oostenrijk, maar ook de Servische nieuwkomer Delta, die het nu geweldig doet op de Russische markt.

Voor meer informatie:
KIKU
Publicatiedatum: