Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Als je zin hebt in een frisse wind, moet je de ramen openzetten"

Alexander Visser vertrekt bij Staay

Tholen - Vanaf vandaag, 1 februari, is Alexander Visser niet meer in dienst bij de Staay Food Group. "Ik heb binnen Staay Food Group zeker de kansen gehad om mijn vleugels internationaal uit te spreiden, maar het feit dat ik in het verleden gewend was om als zelfstandige ondernemer te functioneren ligt ten grondslag aan het besluit om de Staay Food Group te verlaten en mijn functie als vestigingsdirecteur te beëindigen", vertelt Alexander.

Op dit moment weet hij nog niet wat de volgende stap in zijn loopbaan zal zijn. "Ik ga daar rustig de tijd voor nemen. De AGF-sector heeft altijd mijn hart gehad, maar ik ga zeker geen Alexport of Staay II beginnen. Als ik opnieuw een bedrijf start in de AGF moet het wel vernieuwend zijn. Hoogstwaarschijnlijk zoek ik een nieuwe uitdaging buiten de AGF-branche. Als je zin hebt in een frisse wind, moet je de ramen openzetten!"

"Zeker nu ik de laatste jaren operationeel minder actief was in de dagelijkse commercie, spreek ik met name in Nederland veel minder mensen dan voorheen. En daarnaast is het praktisch gezien helaas niet haalbaar om iedereen persoonlijk te bedanken, maar ik maak graag van de gelegenheid gebruik om iedereen in de AGF te willen bedanken voor de veelal leuke relaties die we opgebouwd hebben en voor de steun van velen op de momenten dat we het écht zwaar hadden", besluit Alexander.