Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Klaassen Groente en Fruit staat ruim 45 jaar op Zutphense markt

De kraam van Klaassen Groente en Fruit is al ruim 45 jaar een begrip op de Zutphense markt. Eef en zusje Gerrie, beiden tieners, hielpen hun ouders op de markt. Na het overlijden van vader hebben Eef en Gerrie in het voorjaar van 1970 samen de verkoop van groente en fruit voortgezet. Er moest immers brood op de plank komen. Na een aantal jaren heeft Eef het bedrijf officieel overgenomen van zijn moeder. Sinds januari 1976 staat hij als eigen ondernemer ingeschreven als marktkoopman op de Zutphense markt.



Feest op de markt, 40 jaar jubileum
Zaterdag 30 januari was het feest op de markt. Klanten werden getrakteerd op koffie/thee met taart om het jubileum te vieren. Er is een slinger met foto's uit de oude doos. De wethouder van de gemeente overhandigde een bloemetje en vanuit de Bernardsteeg luisterde dweilorkest 't Spult het jubileum op met feestmuziek.



"Fantastisch om terug te blikken en 45 jaar herinneringen ophalen met de klanten, die aan de kraam komen. De klantenkring komt grotendeels al jaren lang op zaterdag of donderdag bij Eef en Gerrie aan de kraam. Natuurlijk komen de mensen voor de goede kwaliteit groenten en fruit maar net zo belangrijk zijn de praatjes aan de kraam. Met een lach en een traan worden er vele verhalen gedeeld." aldus de jubilees.



Publicatiedatum: