Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage Fruitteelt Vakbeurs 2016

Tholen - Ruim 130 toeleveranciers en dienstverleners en ruim 2300 bezoekers in de fruitteelt wisten woensdag 20 en donderdag 21 januari de Fruitteelt Vakbeurs in Expo Houten weer te vinden. De NFO en Fruitmasters organiseren deze enige meerdaagse vakbeurs elke twee jaar dit jaar alweer voor de zesde keer.



In de opnieuw ingerichte Expo-hallen stonden 134 bedrijven en organisaties uit heel Nederland, België en zelfs Duitsland en Polen klaar om professionele telers van hard-, steen- en kleinfruit hun producten en diensten aan te bieden. De beursoppervlakte is met ruim 9.000m2 nog nooit zo groot geweest. Ook waren er ten opzichte van 2 jaar geleden bijna dertig nieuwe deelnemers.

Tijdens de beurs werden nieuwe ontwikkelingen op het gebied van mechanisatie in de vorm van sorteermachines en spuittechnieken geïntroduceerd. Van Appeven kwam met een nieuwe 3 liter Appeltap en DS Smith presenteerde de nieuwe Bio dozen lijn voor Lidl conform de Fefco Footprint.

Klik hier voor de fotoreportage van de standhouders

Foto's: Andrea van den Hoven en Daan Sturm
Bron: www.agf.nl
Publicatiedatum: