Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Schur Star Systems verenigt nostalgie en gemak

Hersluitbare stazak met uiterlijk van weckpot

Tholen - Het concept doypac was al langer beschikbaar maar nu heeft Schur Star Systems de stazak ook in hersluitbare variant met het uiterlijk van een weckpot. "Je ziet een verschuiving van potten en blikken naar stazakken en deze verpakking biedt een mooie middenweg. De unieke verschijning kan nog eens benadrukt worden met een klantspecifieke bedrukking," zegt salesmanager Ruud van den Heiligenberg.



Hoewel de verpakking al langer op de markt is, wordt de variant voor AGF-producten sinds kort verkocht door bijvoorbeeld Sun Select in de Noord-Amerikaanse retail. "Het is een echte blikvanger en de verpakking doet het dan ook goed bij het aanbieden van snackgroenten. Met vier beschikbare formaten kan de Schur-Jar ook ingezet worden voor de verpakking van bijvoorbeeld kiwi's."



In Europa staat de Schur-Jar al in de Noorse schappen en Ruud meldt dat de nostalgische doypack binnenkort ook te zien is in de Duitse en Nederlandse supermarkten.

De Schur-Jar verpakking is te bewonderen op Fruit Logistica in hal 21 F-10 (Schur Star Packaging concepts) en hal 5.1 B-09 (Schur Star machinery)

Meer informatie:
Schur Star Systems
Ruud van den Heiligenberg
E: rhe@schur.com
T: +31 6 51401974
www.schur.com
Publicatiedatum:
Auteur:
©