Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw managementteam bestaat uit Rob Boogmans en Stijn Verstijnen

Otto de Groot treedt terug als algemeen directeur HDG

Dit jaar viert HDG haar 35-jarig bestaan. In 35 jaar heeft HDG zich ontwikkeld tot een vooraanstaand inspectie- en expertisebureau op het gebied van groenten en fruit. Er is meer nieuws: de oprichter en eigenaar van het bedrijf – Otto de Groot – treedt terug als algemeen directeur. Hij presenteert met trots het nieuwe managementteam:

Rob Boogmans (General Manager)
Hij begon zijn carrière bij een fruit importeur. Rob (NIVRE – register-expert) heeft zich in 1984 bij HDG gevoegd, waar hij sinds 2003 managing director is. Hij staat bekend om zijn kennis van groenten en fruit.

Drs. Stijn Verstijnen (Commercial Director)

Stijn heeft zijn master in Bedrijfskunde behaald aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en werd daarna Kapitein bij het Corps Mariniers. In 2011 voegde hij zich bij het team van HDG, waar hij zich specialiseerde in fruitexpertises.


Rob, Otto en Stijn

Rob en Stijn zullen HDG the fruit consultants leiden vanaf januari 2016. Zij zullen zich vanzelfsprekend focussen op het optimaliseren van klanttevredenheid en het integreren van de nieuwste technologieën in onze dienstverlening. Otto de Groot zal de eigenaar blijven van het bedrijf en zal het management actief steunen door middel van het doen van expertises, training van personeel en ontwikkeling van klantrelaties.

Voor meer informatie:
Expertisebureau HDG
Marconistraat 33
3029 AG Rotterdam
T +31 10 244 14 14
F +31 10 244 14 15
survey@hdg.nl
www.hdg.nl
Publicatiedatum: