Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste paal voor nieuwbouw The Greenery en Euro Pool System geslagen

Op woensdag 9 december jl. is onder toeziend oog van genodigden de eerste heipaal voor de realisatie van twee nieuwe gebouwen voor Euro Pool Systems en The Greenery geslagen. Tony De Pauw (WDP), Gerjo Scheringa (Euro Pool System), Philip Limvers (The Greenery) en Frank van de Ven (Bouwbedrijf van de Ven) verzorgde de officiële handeling.



Op de locatie aan de Dierensteinweg in Barendrecht wordt een nieuwbouw gerealiseerd ter uitbreiding van het bestaande Retail DC van The Greenery. In de nieuwbouw worden ook de logistieke activiteiten van Hagé International, de import-afdeling van The Greenery, ondergebracht. In de nieuwbouw van de fustloods plaatst Euro Pool System een nieuwe wasserij ter uitbreiding van de wascapaciteit van klapkratten. In de fustloods wordt tevens de fustafhandeling voor Hollander, The Greenery en haar telers gefaciliteerd. Beide panden hebben totaal een oppervlakte van 40.000 m2.



Met de nieuwbouw geeft The Greenery voortvarend invulling aan haar retailstrategie welke is gericht op intensieve ketensamenwerking en kostenbeheersing. In 2016 zal The Greenery haar commerciële slagkracht in haar focusmarkten verder versterken. In de afgelopen maanden is hard gewerkt aan commerciële plannen om dit te realiseren. The Greenery heeft hiervoor een sterke basis met meer dan 500 eigen telers, een jaarrond beschikbaarheid van alle denkbare groente, fruit en paddenstoelenproducten en een efficiënt logistiek netwerk met mogelijkheden om direct bij de teler te verladen. Daarbovenop heeft The Greenery bewezen over ervaring in partnerships met retailers te beschikken.



De oplevering van het distributiecentrum staat gepland voor juli 2016. De eerste fase van de fustloods wordt in mei 2016 opgeleverd. De gehele fustloods wordt medio 2017 opgeleverd.

Publicatiedatum: