Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Bio Freshi en RAN Fresh Produce bundelen activiteiten

Bio Freshi en RAN Fresh Produce gaan hun activiteiten bundelen. Vanaf 1 december 2015 zal de al bestaande samenwerking tussen de twee AGF-bedrijven verder worden geïntensiveerd om de biologische producten van hun telers gezamenlijk in Europa op de markt te zetten. RAN Fresh Produce is een samenwerking tussen Israëlische telers, terwijl Bio Freshi zich vooral richt op de telers van (Nederlandse) vollegrondsproducten en overzeese producten.

De dagelijkse leiding van het nieuwe bedrijf, Bio Freshi Produce dat gevestigd is in Breda, ligt in de handen van Gerrit-Jan Roza. "Het mooie van deze samenwerking is dat onze beide bedrijven volgens hetzelfde principe werken: we gaan uit van onze telers en van hun producten. Die zetten we op de markt in Europa, voor zowel retail als de gespecialiseerde kanalen. We zijn in die zin geen handelsbedrijf, maar houden de keten kort en transparant."
 

Gerrit-Jan met Argentijnse pompoenteler Diego.

Onn Chen, directeur van RAN Fresh Produce, vult aan: "Daardoor leren wij als telers ook onze klanten kennen. We weten dus precies welke producten ze willen hebben. Een win-win situatie dus."

Bio Freshi Produce heeft nu een eigen verpakkings- en koelfaciliteit ter beschikking, zodat ze door de activiteitenbundeling de volgende stap kunnen zetten in de keten. Nu kan het nieuwe bedrijf gerekend gaan worden tot een van de grotere service providers. "Niet alleen die korte keten is belangrijk. Daarnaast proberen we ook het product zoveel mogelijk te laten verpakken op locatie of in het land van herkomst. Daardoor is het namelijk mogelijk de kosten goed te beheersen en een juiste prijs te krijgen voor zowel onze telers als voor de eindconsument", besluit Gerrit-Jan.


Argentijnse telersfamilie Lozano en Gerrit-Jan Roza tussen de perenbomen in de Neuquen regio.

Voor meer informatie: 

Gerrit-Jan Roza
Bio Freshi Produce B.V.
IABC 5102
4814 RN Breda
06 51617021
biofreshi@live.nl
www.biofreshi.nl

Publicatiedatum: 4-12-2015

  

Reacties:


Hallo, I work for a chain of shops in Greece known as Green family.We are wholesalers and retailers of organic products. We are interested in importing fruits and vegetables from your company.If you are interested please contact me
Have a nice day
Kyriakidou Alexandra, Thessaloniki Greece - 17-1-2017 10:00:21


Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: