Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ivo van den Baard en Joris Buijsman, Perflexxion:

"Persoonlijke begeleiding draagt bij aan ontwikkeling flexwerker en opdrachtgever"

Tholen - Uitzendbureau Perflexxion vierde afgelopen zomer haar 12,5 jarig jubileum. Richtte het uitzendbureau zich de eerste jaren veelal op de tuinbouw- en lokale MKB-bedrijven, de laatste vier jaar is ook het foodsegment erbij gekomen, met de AGF-handel als speerpunt. Perflexxion onderscheidt zich op het gebied van begeleiding en biedt haar uitzendkrachten daarom praktische trainingen aan. Naast de hoofdvestiging in Berkel en Rodenrijs heeft het uitzendbureau vestigingen in Baarlo en Heemskerk. "Over vijf jaar willen we een landelijke dekking hebben", vertellen Ivo van den Baard en Joris Buijsman.

Waar veel uitzendbureaus zich richten op het 'handjeswerk' wat veelal door Oost-Europeanen wordt verricht en anderen juist op HBO-geschoolde medewerkers, ligt de nadruk bij Perflexxion op het middensegment. "We werven en selecteren op uitvoerend vlak, maar ook voor kaderfuncties. Denk dan aan orderpickers en MBO-functies zoals verpakkingsoperators, keurmeesters, meewerkend voorman, transportplanner of administratief of commercieel medewerker", vertelt Ivo. "We voeren uitgebreide selecties en screenings voordat onze mensen bij bedrijven worden geplaatst. We leveren gekwalificeerde kandidaten die in het bedrijfsprofiel passen. Verder maken we instructievideo's om onze uitzendkrachten zo goed mogelijk voor te bereiden op de werkpraktijk. Al onze uitzendkrachten beheersen de Nederlandse taal. Zo willen we onze klanten iets extra's brengen."

De AGF-sector is het uitzendbureau op het lijf geschreven. "Altijd in beweging, snel schakelen, klantgericht, nauwkeurig en betrouwbaar zijn, dat is de AGF-sector pur sang. Deze sector is altijd in ontwikkeling en op zoek naar nieuwe producten en optimale dienstverlening. Wij denken graag met de klant mee. Zo hebben we onlangs bij een klant naast het urenregistratiesysteem voor onze uitzendkrachten hetzelfde systeem voor het eigen vaste personeel geleverd", vertelt Joris. "We hebben écht aandacht voor zowel opdrachtgever als flexwerker. Het is onze overtuiging dat persoonlijke aandacht voor flexwerkers resulteert in medewerkers die kundiger, veelzijdiger en meer betrokken zijn. Op deze manier dragen we bij aan de ontwikkeling van zowel flexwerker als opdrachtgever."

Een aantal bekende AGF-bedrijven maakt gebruik van de diensten van Perflexxion. "Bij Rungis bijvoorbeeld is passie voor de producten en communicatie erg belangrijk. Terwijl bij een andere opdrachtgever, door de vele mix-pallets die worden verzorgd, wat extra's van de kandidaten wordt gevraagd. Juist voor zulke specialistische bedrijven zijn wij een uitstekende partner."

De heren geloven niet dat bedrijven hun werk overnemen in de toekomst. "Als ze bij ons aankloppen, hebben ze direct vijftien sollicitanten, waarbij wij selecteren of ze passen binnen het team. Voor bedrijven is dat risicospreiding. Vaak zien we dat bedrijven vervolgens onze uitzendkrachten willen overnemen. Dat is geen doel, maar wel een bewijs dat de juiste mensen op de juiste plaats zitten", vertelt Ivo.


Voor meer informatie:
Perflexxion
Kerkstraat 6
2651 CE Berkel en Rodenrijs
Tel: 010 - 51 48933