Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Foodservicekalender met eigentijdse aardappelrecepten

Koks zijn voortdurend op zoek naar nieuwe en spannende manieren om aardappelen te verwerken in hun menu's. Idaho, de leverancier van Russet, Red, Yukon Gold en andere aardappelrassen, gaf 12 koks de opdracht om eigentijdse recepten te ontwikkelen voor de 'Passionate about Potatoes' kalender 2016 van de Idaho Potato Commision, IPC. De kalender, waarvan dit jaar de negende editie uitkwam, kent inmiddels een trouwe schare volgers van zo'n 40.000 koks.



GeĂ¯nteresseerden kunnen de kalender voor €4,57 per stuk bestellen via de IPC website. De komende uitgave van de kalender zal een grote verscheidenheid aan wereldgerechten bieden, waaronder aardappelamuses, voor- en bijgerechten en een dessert dat door vrouwelijke koks werd ontwikkeld. Restaurant, catering op locatie, foodtruck, alles komt aan bod. Ieder Idaho aardappelrecept is verrassend en creatief. 

De oplage is beperkt en het is weer zo januari. Bestel dus vandaag nog een exemplaar. 

Contact: 
Ann Segerstrom
Tel: (+1) 415-922-6033
Publicatiedatum: