Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Noodzaak om klanten tijdig te helpen inspireren met seizoenen"

Claessens presenteert najaarsassortiment aan klanten

Tholen - Op dinsdag 6 en woensdag 7 oktober was het open deur bij Groothandel Claessens in Antwerpen. Guy Claessens: "We hadden naar onze klanten een culinaire uitnodiging gestuurd om ons 'herfstmenu' te komen bekijken. Zo kreeg het cliƫnteel een rondleiding doorheen het volledige productassortiment en deed men inspiratie op om te weten welke producten dit najaar te bieden heeft."



Eerste keer in nieuw gebouw
In juli 2014 verhuisde groothandel Claessens uit Antwerpen naar een nieuw pand. Guy: "Het was de eerste keer sinds we in ons nieuwe gebouw zitten dat we een 'inhouse-event' hebben georganiseerd. We zijn heel tevreden over het resultaat. Er zijn zo veel fantastische mooie producten en op deze manier wordt het tastbaar en inspireert het meteen. Ons assortiment voor dit najaar is heel breed en bestaat onder andere uit bospaddenstoelen, pompoenen, vergeten groenten, minigroenten, bloemen, kruiden, glutenvrije producten, kastanjes, aardappelpuree, Italiaanse groenten, stoofperen, voorgegaarde appelen en peren, Japanse en Aziatische producten en nog veel meer."



Uitgebreid assortiment
Verspreid over twee dagen kwamen zo'n 120 bezoekers naar de Opendeurdagen. "De bezoekers waren verrast over het uitgebreide assortiment en de mooie presentatie. Er was tevens een keuken en kok voorzien zodat we producten als bospaddenstoelen, wintergroenten en aardappelproducten konden laten proeven." Het meest enthousiast waren mensen over onze wintergroenten, bloemen, vergeten groenten en aardappelproducten (kroketten en puree). Ook ons glutenvrij assortiment voor horeca viel zeker in de smaak."



Inspireren

Claessens wil dit evenement jaarlijks meerdere keren gaan organiseren. "We zien dat er een duidelijke noodzaak en plicht van onze kant is om onze klanten tijdig te laten proeven en helpen inspireren met de nieuwe seizoenen en producten op de markt. Ook op beurzen presenteert het bedrijf regelmatig haar producten. "In november zijn we ook op de Horeca Expo in Gent aanwezig, waar we nog een extra verrassing gaan voorzien."



Webshop
Claessens heeft volop plannen. "Binnen enkele weken gaat de webshop van Claessens online, verder gaan we de ' shopvriendelijkheid' in onze cash en carry verhogen. Er komen nieuwe karretjes, betere aanwijzingen, meer productinfo en dat soort zaken."







Voor meer informatie:
Guy Claessens
Groothandel Claessens Antwerpen
'Cash&carry'
Kielsbroek 23
2020 Antwerpen
03/237.44.29

Groothandel Claessens Brugge
'Cash&carry'
Jacob Van Arteveldestraat 3
8000 Brugge
050/310.130

www.groothandelclaessens.be