Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Direct People branchewinnaar bij De Succesfactor

De onderneming Direct People is door de Nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar in de internationale uitzendbranche. De Nominatiecommissie ziet in Direct People een 'vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de binnenlandse en buitenlandse markt'.

Opmerkelijk onderscheidend vermogen

Door de specialisatie in Poolse uitzendkrachten voor onder meer de AGF sector is het bedrijf een belangrijke speler geworden in de branche. Door zich zo goed mogelijk te verdiepen in de situatie bij een opdrachtgever proberen zij aan de hand van een duidelijk stappenplan een zo goed mogelijke match tussen bedrijf en uitzendkrachten te creƫren. Ook bieden ze de mogelijkheid om de uitzendkrachten specifieke (basis)opleidingen of trainingen te laten volgen, bijvoorbeeld tot heftruckchauffeur. Allemaal aspecten die samenkomen in de filosofie van Direct People: 'zorgen voor zoveel mogelijk toegevoegde waarde om haar klanten zoveel mogelijk te ontzorgen'.

Positie in de markt

Het bedrijf is opgericht in 2005 en opereert vanuit het hoofdkantoor in Eindhoven. Daarnaast heeft het bedrijf eigen vestigingen in Polen. De afgelopen jaren laat het bedrijf ondanks de economische recessie een duidelijke groei zien, wat aantoont dat het zich op een uitstekende manier ontwikkelt.

Meer informatie:
Direct People
Tom Dullens
E: tom@directpeople.nl
T: +31 (0) 40 248 20 72
www.directpeople.nl




Publicatiedatum: