Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
4 kwaliteitsmanagers in de dop extra vaart in carrière

QA Challenge programma voortgezet in 2016

Wie werkt in de wereld van AGF weet dat er een tekort is aan goede kwaliteitsmanagers. Tevens herkennen wij de trend dat het aantal geïnteresseerden, die vandaag de dag nog niet volledig vakbekwaam zijn, toeneemt. N&S heeft daarom een talentenprogramma ontwikkeld: de QA Challenge. Dit programma heeft als doel om vraag en aanbod in de wereld van kwaliteit en voedselveiligheid beter op elkaar aan te laten sluiten.

Van de huidige kwaliteitsmanagers wordt verwacht dat zij hun rugzak gevuld hebben met alle kennisgebieden én deze direct toe kunnen passen. Maar hoe realistisch is dat? N&S Quality Consultants meent dat dit niet realistisch is. De ontwikkelaars van het QA Challenge programma geloven dat de beste kwaliteitsmanagers van morgen multifunctioneel ontwikkelbaar moeten zijn om hun taken goed uit te kunnen voeren. Dit kunnen zij realiseren mits zij passen bij de volgende uitgangspunten: de juiste competenties zijn latent aanwezig, 100% gemotiveerd én een specifiek denkniveau. In de pilotgroep van de QA Challenge ronde 1 laten 4 jonge kwaliteitsmanagers in de dop zien dat zij inderdaad extra vaart maken in hun carrière en persoonlijke ontwikkeling.

Twee deelnemers aan het woord
"Als Young QA Professional zal ik groeien naar een veelzijdige, gerespecteerde en kwalitatief hoogwaardige QA Manager," aldus Aliese Doves, Young Professional QA.
"De hoeveelheid en diversiteit aan aspecten die ik in mijn functie als QA-Challenger heb geleerd, had ik vooraf niet kunnen bedenken. In een korte periode heb ik veel kunnen toepassen in de praktijk en ben ik als persoon zeker gegroeid. Ik ben erg enthousiast over het programma. Na leuke en ook wel intensieve dagen kom ik vol verhalen en energie thuis en daar was ik naar op zoek!"

"De QA Challenge is een praktijkgericht programma dat mij heeft uitgedaagd om zowel mijn kennis als competenties naar een hoger niveau te tillen. Dit programma heeft mijn ontwikkeling in een stroomversnelling gebracht. Dankzij de QA Challenge van N&S kan ik mijzelf verder ontwikkelen in de richting van maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid," zegt Pascalle van Bergenhenegouwen, Young Professional QA.

Deelnemers aan de QA Challenge zijn de top-kwaliteitsmanagers van morgen. Zij werken samen met vooruitstrevende AGF bedrijven die hen kunnen laten werken aan uitdagende opdrachten. Denk hierbij aan het ontwikkelen en versterken van het totale kwaliteitsbeleid. Borging van de voedselveiligheid, verbeteren van het kwaliteits(zorg)systeem of een opdracht met als doelstelling te voldoen aan nieuwe klanteisen of wettelijke verplichtingen: talenten uit de QA Challenge gaan graag met deze opdrachten aan de slag. Vanwege de positieve ervaring van zowel de QA Challengers als van de deelnemende bedrijven, wordt er een vervolg gegeven aan het talentenprogramma in 2016.

Meer informatie:
N&S
Ineke van de Heijning
T: +31625548499
E: ihe@ns-quality.nl
www.ns-quality.nl

Publicatiedatum: