Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
14.000 hectare met groenten

Noord-China: aanleg 14.000 ha tuinbouwgebied

De Landbouwcommissie van Gaotai is van plan €89,8 miljoen te investeren in een groentetechnologiepark van 14.000 hectare in de regio Gaotai (het noorden van China) zal bedekken. Er zullen vier belangrijke ruimtes worden aangelegd: een gedeelte voor biologische productie, een voor toeristen, een voor de verwerking en een voor de logistiek. Tot nu toe is er €11,6 miljoen in het park geïnvesteerd en is al 1.200 hectare van de vollegrondsproductie gereedgemaakt. Daarnaast zijn er al 215 kassen en 3.000 stalen loodsen gebouwd.

Als het groentetechnologiepark is voltooid, kan er jaarlijks 52.000 ton groenten ter waarde van €29,5 miljoen worden geproduceerd. Gaotai wil groenteleverancier voor het oosten van China worden en tijdens de laagseizoenen voor andere Chinese regio's. Gaotai verkoopt momenteel al biologische groenten in Zuid- en Centraal-Aziatische markten.

Source: www.enorth.com
Publicatiedatum: