Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

GemüseTV: kleine kinderen geven groenteadvies

De Zwitserse website GemüseTV heeft sinds april al een nieuw intro, maar inmiddels heeft het hele platform een nieuwe look gekregen. De bijdrages werden dit jaar eveneens gemoderniseerd: met kleine kinderen die groenteadvies geven, nieuwe receptvideo's en nieuwe achtergrondberichten.



GemüseTV is nog steeds succesvol en kan goede klikcijfers noteren. De mix van kookuitzendingen met achtergrondberichten (bijvoorbeeld over de suikermaïsproductie of hoe bonen van het veld in de diepvries komen), evenals tips en trucs over groenten worden goed ontvangen. Een recept voor zomergroenten of een recept met groenteresten, maar ook innovatieve recepten met zuurkool of prei voor de koude tijd van het jaar maken het platform tot een innovatieve website, die onmisbaar is geworden voor het 'Verband Schweizer Gemüseproduzenten'.

Nieuwe look en nieuwe functies
Dankzij het succes kijken steeds meer mensen naar de korte videobijdrages en leren daarbij iets nieuws over de Zwitserse groenteproductie of de seizoenen en hoe Zwitserse groenten te gebruiken. Een logisch gevolg is dan het moderniseren van het platform: sinds april bestaat reeds het nieuwe intro in dezelfde look als de campagne voor Zwitserse groenten. De website werd in de afgelopen maanden eveneens technisch en qua lay-out gemoderniseerd. De website biedt nieuwe functies en oogt frisser.

Overtuig uzelf hier: www.gemüsetv.ch.
Publicatiedatum: