Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Label- en lasertechniek op Fruit Attraction


Het bedrijf JBT heeft een aantal innovaties ontwikkeld op het gebied van labeling en zal deze demonstreren op Fruit Attraction in Madrid op 28 tot 30 oktober.

Een van deze nieuwe oplossingen is de G-3 high-speed labeler. Deze toepassing is ontworpen voor afzonderlijke producten die onder het apparaat worden verplaatst, waar een label applicator-koppen met hoge snelheid op consistente manier labels op de producten plaatst. De machine maakt gebruik van JBT's gepatenteerde drive-technologie, elektrisch aangestuurde motoren en PC-technologie. De G-3 is in staat om meer dan 720 labels per minuut te plaatsen vanaf elke applicatorkop met een accuratesse van 95% en zonder dat producten gekneusd worden.

Laser labeling
Laser Food komt met innovatieve laser labeling technologie als een alternatief voor de traditionele labels voor versproducten. De LMS2 Laser Labeler is kosteneffectief, milieuvriendelijk en kan geïntegreerd worden in bestaande verwerkingslijnen. Grafische mogelijkheden die ter plekke zijn aan te passen zorgen voor snelle veranderingen in het label en een opvallende manier om producten in de retailsector te onderscheiden van de concurrentie.

Mac & Label
Mac & Label toont nieuwe applicaties voor het labellen van trays. De ETH-008 is modulair, flexibel en in staat op tot 1380 trays per uur te labelen, met een hit rate van 95%. Elke unit bevat een touch screen-interface waarmee volledige controle over alle aanpassingen van de tray, doos of label mogelijk is. Mac & Label heeft ook groente-inpakunits, die met de hand of voet bediend worden en beschikbaar zijn in zowel een stationair als verplaatsbaar model.



In november 2014, kondigde JBT een partnerschap aan met Laser Food en Mac & Label. Door deze samenwerking met Laser Food verkreeg JBT exclusieve rechten om hun laser labeling-technologie wereldwijd te verkopen. Ook verkreeg JBT zo exclusieve rechten om tray labeling-apparaten van Mac & Label wereldwijd te distribueren. 

JBT bevindt zich op Fruit Attraction in hal 10 bij stand 10H05.

Voor meer informatie zie www.jbtproducesolutions.com
 
 
Publicatiedatum: