Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Leon Mol (Ahold) spreker tijdens GlobalGAP Tour 2015

Op de GlobalGAP Tour zal Leon Mol van Ahold vertellen waarom hij waarde hecht aan de doorgevoerde wijzigingen van GlobalGAP versie 5 en tevens aangeven welke wensen er nog zijn. Albert Wielink van The Greenery zal ingaan op de gevolgen van de wijzigingen op het productiebedrijf. Nicolette Quaedvlieg van GroentenFruit Huis zal op een interactieve manier de zaal betrekken bij de gevaren van microbiologische risico's. Het evenement wordt gehouden op dinsdag 3 november a.s. bij Fruitmasters in Geldermalsen. Aanmelden

Programma
13:30
Ontvangst
14:00
Opening door Guy Callebaut, voorzitter van GlobalGAP
14:15
De belangrijkste wijzigingen en uitleg waarom ze doorgevoerd zijn door Paul Bol, voorzitter van het technisch comité plantaardige productie van GlobalGAP
14:35
Aandacht voor het belang van GRASP op een productiebedrijf door Robert Zuyderwijk.
14:55
Er zijn inmiddels 1000 bedrijven in Nederland beoordeeld voor GRASP: de duizendste zal het assessment ontvangen.
15:00
Pauze
15:30
Nicolette Quaedvlieg van GroentenFruit Huis zal op een interactieve manier met de zaal praten over de aanwezige microbiologische risico's.
16:00
Wat zijn de consequenties van de wijzigingen op een productiebedrijf door Albert Wielink, kwaliteitsmanager bij de Greenery.
16:30
Leon Mol van Ahold/Albert Heijn zal vertellen waarom zij belang hechten aan de doorgevoerde wijzigingen en zal een inkijkje geven in de wensen die nog bestaan.
17:00
Borrel en informeel napraten
17:30
Diner
18:30
Einde



Publicatiedatum: