Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

‘Magische’ bijeenkomst Fresh Park Venlo

Afgelopen week organiseerde Fresh Park Venlo een relatiemiddag en –avond voor huurders en overige terreinbewoners van Fresh Park. Deze vond plaats op een 'magische' locatie, te weten het attractiepark Toverland in Sevenum.


Klik hier voor de uitvergroting

Aan het begin van de ontvangst in Toverland vroegen meerdere aanwezigen aan de medewerkers van Fresh Park Venlo waarom manager Lizbeth van den Boogaart niet aanwezig was. Even later werd duidelijk waarom, want illusionist Luc Elson 'toverde' haar in een gordijn van rook tevoorschijn uit een kist op het podium. In haar welkomstwoord ging Lizbeth kort in op het belang van samenwerking tussen alle partijen op Fresh Park Venlo. 'We liggen in het hart van dé logistieke hotspot van Nederland en moeten waar mogelijk zoeken naar verdere versterking in de vorm van samenwerking', aldus Lizbeth. Vervolgens heette ze de vertegenwoordigers van de negen bedrijven welkom, die zich het afgelopen jaar op Fresh Park Venlo hebben gevestigd.

Na de welkomstborrel gingen de ruim 80 gasten in groepjes Toverland verkennen, waarbij diverse opdrachten moesten worden uitgevoerd. Het was grappig om te zien dat het inbrengen van een competitie-element in een dergelijke omgeving meteen het kind in de mens losmaakt, want er werd bloedfanatiek getracht de andere groepjes te beletten om te winnen.

Na het maken van een groepsfoto was het tijd voor het netwerkdeel van de dag. In een sfeervolle Latijns-Amerikaanse entourage genoot iedereen van een voortreffelijke barbecue en van Mexicaanse klanken, waarbij er zelfs volop werd gedanst. Fresh Park Venlo kijkt terug op een zeer geslaagde bijeenkomst en bedankt alle aanwezige huurders en terreinbewoners voor hun komst naar Toverland.

Publicatiedatum: