Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Special Fruit introduceert nieuwe verpakking voor zoete aardappelen

"Zoete aardappelen zijn booming business"

Tholen - Al meer dan tien jaar levert Special Fruit zoete aardappelen. Deze worden aangeboden in diverse verpakkingen, maar sinds kort is er een gloednieuwe verpakking geïntroduceerd. De aardappelen zitten per 500 gram verpakt in een kartonnen doosje met flowpack.



Potentieel
Santiago Zapata van Special Fruit: "Wij investeren veel in dit product omdat we merken dat er enorm veel potentieel is. In verschillende markten zijn zoete aardappelen booming business. Met name de afgelopen vijf jaar gaat de verkoop in een stijgende lijn. In onze buurlanden is er veel vraag naar zoete aardappel, maar ook de Scandinavische markt is aan het groeien." Special Fruit speelt hierop in door het product in verschillende verpakkingen aan te bieden aan de klant. "De nieuwe verpakking is aantrekkelijk en informatief voor consumenten, bevat bereidingstips en recepten. Ook de gezondheidsvoordelen zijn vermeld."



"Verstandig alternatief voor gewone aardappel"
Special Fruit levert jaarrond zoete aardappel uit Spanje, Portugal, Senegal en en de Verenigde Staten. Dit gaat met name via land- of zeevracht. Santiago ziet een goede toekomst voor het product. "De zoete aardappel wordt steeds meer bekend, zeker ook omwille van zijn gezondheidsvoordelen. Het is een verstandig alternatief voor de gewone aardappel. Gezondheid is een zeer goede trend. Mensen gaan veel bewuster om met hun voeding en in hun zoektocht naar de ideale producten komen ze meer en meer bij de zoete aardappel terecht. Op culinair vlak biedt deze ook vele mogelijkheden: van soep tot puree of gebakken in de wok. Een zeer veelzijdig product dus met tal van mogelijkheden."

Voor meer informatie:
Santiago Zapata
Special Fruit
Europastraat 36
2321 Meer, België
+32 3 315 07 73
www.specialfruit.be