Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
VersCombi logistieke partner

Forest Flavour timmert aan de weg met paddenstoelen

Tholen - Forest Flavour is vooral bekend als totaalleverancier op het gebied van paddenstoelen. Dit geldt voor zowel geteelde als wilde paddenstoelsoorten. Sinds februari 2013 is Forest Flavour hard aan de weg aan het timmeren om het concept verder uit te breiden. "Dit doen we vooral door goed te luisteren naar onze klanten en nauw met elkaar samen te werken met als hoofddoel: ontzorgen. Dit heeft er onder andere toe geleid dat we hebben geïnvesteerd in verpakking- en verwerkingsmachines. Op deze manier kunnen we ten alle tijden flexibel inspelen op de behoeften van onze klanten."

Bovendien wordt er vooral opgemerkt dat het volume bewerkte paddenstoelen sterk aan het stijgen is. Daarnaast zien we dat de zoektocht naar gemak aan het toenemen is. Hier probeert Forest Flavour onder andere op in te spelen door verschillende paddenstoelen zowel heel als gesneden aan te bieden. De grootte van de verpakking is een stukje maatwerk, dit gebeurt namelijk op basis van specifieke wensen van de klant. Ook andere productbewerkingen zoals kwarten en of halveren van paddenstoelen behoren tot de mogelijkheden.

Forest Flavour kijkt positief terug naar de oprichting van het bedrijf. "We hebben hard moeten werken maar dat heeft zich ook geloond. We hebben het vertrouwen van verschillende klanten voor ons kunnen winnen. Leidend binnen dit succes is onze klant specifieke aanpak, het gaat tenslotte allemaal om het nakomen van je beloften. We willen namelijk vooral een betrouwbare partij zijn welke ten alle tijden kan voldoen aan de vraag. Dit vergt een goede samenwerking in de keten met alle betrokken schakels."

Naast leverbetrouwbaarheid en het aanbieden van een totaalconcept is ook onze logistieke dekking een duidelijk pluspunt. "Het gros van onze klanten ontvangt zijn of haar bestelling minimaal 4 keer per week. Door 'just in time' te leveren kunnen we de voorraad bij de klant terugdringen en ervoor zorgen dat het product verser bij de eindgebruiker komt. Om dit op logistiek vlak voor elkaar te krijgen is het voor Forest Flavour erg belangrijk geweest hier partijen in te zoeken welke elkaar kunnen versterken. Vanuit deze filosofie zijn we dan ook de logistieke samenwerking gestart met VersCombi. VersCombi heeft namelijk veel ervaring met ' logistiek maatwerk' bij verschillende bedrijven welke behoefte hebben aan verse AGF producten."

"Met VersCombi als één van onze logistieke partners aan onze zijde zijn we niet alleen klaar om op flexibele wijze het product op het juiste moment op de juiste plaats te leveren maar kunnen we klanten ook een totaalpakket AGF bieden. VersCombi is namelijk naast het logistieke proces ook erg sterk in het leveren van een totaal pakket aan AGF producten. Dit pakket bestaat uit vele verschillende artikelen, zowel bewerkt als onbewerkt."

Met VersCombi als één van de logistieke partners en de herfst in het verschiet is Forest Flavour er weer helemaal klaar voor om door te groeien. Bent u zelf ook op zoek naar een leverancier welke u maximaal kan ontzorgen op het gebied van een totaalconcept aan paddenstoelen, schroom dan niet contact met ons op te nemen. Wij staan u namelijk graag te woord en kunnen geheel vrijblijvend samen met u bekijken wat voor u de mogelijkheden zijn.

Meer informatie:
VersCombi
T: 040-711 05 00
www.verscombi.nl
Publicatiedatum:
Auteur:
©