Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Amerikanen onderzoeken welke AGF dik maakt en welke niet

Wij zijn hier gek op onderzoekjes, vooral als ze uitwijzen dat je van gezonde dingen als groenten dik kunt worden. De prestigieuze universiteit Harvard deed daar onderzoek naar en inderdaad, er zijn groenten waar je dik van kunt worden. In Amerika werden de afgelopen 24 jaar meer dan 130.000 volwassenen en hun eet-, sport-, en levensgewoonten elke vier jaar geobserveerd. Volgens het onderzoek moet je aardappelen en selderij uit je leven verbannen en overstappen op blauwe bessen, pruimen en bloemkool als je een beetje op de lijn wil letten. Ook mais en bonen zijn niet echt bevorderlijk voor gewichtsverlies.

Ook kwamen de onderzoekers erachter dat een extra portie fruit per dag kan zorgen voor bijna een kilo extra gewichtsverlies. Het gaat dan wel specifiek over appelen, pruimen, peren, aardbeien en druiven die je dan in plaats van een toetje moet eten. Bloemkool blijkt het beste te werken als je op weg bent naar een sixpackje
Publicatiedatum: