Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Renovatie Großmarkt Düsseldorf maakt vorderingen

De renovatiewerkzaamheden bij de Großmarkt Düsseldorf maken langzaam vorderingen. Dat meldt de daar gevestigde groothandelaar Roland Tolls. "Het bestaansrecht van de Großmarkt Düsseldorf is en blijft het onderwerp van gesprek. Natuurlijk heeft de Großmarkt nog steeds bestaansrecht en blijft hij ook op dezelfde plaats als waar hij nu is", zegt Roland. In het kader van diverse renovatiewerkzaamheden werd er eerder ook kort gesproken over het eventueel verplaatsen van de Großmarkt.



Roland is sinds 2005 met zijn bedrijf Berger & Tolls in de Großmarkt Düsseldorf gevestigd. "De renovatiewerkzaamheden bij de Großmarkt vorderen stuk voor stuk", verklaart de groothandelaar. Inmiddels beschikt de groothandelaar over nieuwe innovatieve systemen en over meer medewerkers. Verdere werkzaamheden zoals de nieuwbouw van diverse markthallen moet nog volgen. "Wat er voor ons nog aan ontbreekt, zijn duidelijke en eenduidige signalen van de stad Düsseldorf en diens burgemeester over hoe het nu verder gaat", vervolgt Roland zijn verhaal.

Naast zijn werk als groothandelaar is Roland actief lid van het 'Düsseldorfer Großmarktgilde'. Het gilde is een belangenvereniging voor de handelaren en producenten van de Großmarkt Düsseldorf. Zij treedt op voor de belangen van haar leden en de continue verbetering van het marktterrein. "We zouden het fijn vinden als de werkzaamheden op het marktterrein sneller zouden gaan. Maar tot dan gaan de zaken in de Großmarkt heel normaal verder", aldus de zakenman.


Großmarktgilde Düsseldorf
Verband der Düsseldorfer Großmarkthändler und Erzeuger eV
Ulmenstraße 275, 40468 Düsseldorf
Tel. +49 (0) 211 4719 -0
info@grossmarktgilde.de
www.grossmarktgilde.de