Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Marco Pfaff, DL Fresh Logistics:

"Steeds meer import-AGF komt in bulk binnen en wordt in Nederland omgepakt"



Tholen - Vorig jaar verdubbelde DL Fresh Logistics haar opslagcapaciteit in Bleiswijk al en ook voor de komende tijd wordt ingezet op groei. "We zien een toenemende groei in volume zijn voornemens om de koelcapaciteit binnen het pand verder uit te breiden. Er is behoefte in de markt aan logistiek dienstverleners, die alles onder één dak kunnen regelen", vertelt Marco Pfaff. "Ook onze nieuwe rijp- en droogcel voor mango's, avocado's en bananen voorzien in een behoefte."


Marco Pfaff

DL Fresh Logistics is onderdeel van de DL Logistics Group, met zes vestigingen in het hele land. De vestiging in Bleiswijk - in het voormalige pand van Roveg - houdt zich bezig met de opslag en afhandeling van importgroenten en fruit, dat wordt opgeslagen in de 10.000 m² aan koel- en vriescellen in Bleiswijk. "De kracht van onze groep is dat wij alles voor de klant kunnen verzorgen, vanaf de farm / producent / shipper tot aan Rotterdam en dan het inklaren en trucken naar de opslaglocatie. Vervolgens het klaar maken van de orders en transporteren naar de klant. Wij kunnen de klant volledig ontzorgen. Dit geldt voor zowel vers- als diepvriesproduct", vertelt Marco. DL Fresh Logistics is naast BRC- ook SKAL-gecertificeerd en kan daardoor ook biologische producten opslaan.



"Ons bestaansrecht is het ontzorgen van de klant. Daarom ben ik er ook blij mee dat we met ons douane-entrepot zijn aangemeld voor de zogeheten DEN-regeling. Hierdoor kunnen we de binnengekomen containers ophalen bij de terminals en gelijk naar ons depot brengen, de container openen en starten met lossen. Importeurs verkrijgen hierdoor versneld toegang tot hun container omdat ze al aangemeld zijn in het systeem en kunnen het proces via een webportal realtime volgen", vertelt Marco. "We zien een duidelijke ontwikkeling dat er in de toekomst meer groenten en fruit als bulk binnen gaat komen en in Nederland omgepakt wordt. Hierin willen wij graag met onze klanten meedenken en naar de meeste efficiënte oplossing zoeken."



Voor meer informatie:
DL Fresh Logistics
Klappolder 191-193
2665 MP Bleiswijk
Tel: 010-2587700
marco.pfaff@dl.nl
www.dl.nl