Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Direct contact met telers

Fris en Fruitig vernieuwde groentezaak in Dronten

Fris en Fruitig. Zo heet de vernieuwde groentezaak aan Het Ruim in Dronten. Klaas en Wendy de Wal, eigenaren van Keurslager Klaver, namen de winkel over van de vorige eigenaar. De speciaalzaak wordt gerund door Duurt Geersing. Mensen kunnen er terecht voor smaakvolle polderproducten, vers gesneden groenten uit eigen keuken, zelf bereide jams en chutney's, vergeten groenten, gerijpt fruit, dry age groenten, gezonde kant-en-klaar maaltijden, groentehapjes voor baby's, verrassende sappakketten en diverse soorten noten en zuidvruchten.



Oude bekende
Duurt Geersing is voor veel Drontenaren een oude bekende. 'Na een uitstapje van tien jaar ben ik weer terug in mijn oude, vertrouwde winkel. Ik heb er ontzettend veel zin in', zegt hij enthousiast.

Fris en Fruitig verkoopt producten van het nieuwe merk Polderschap. 'Bijna alle producten zijn geteeld in onze provincie. Onze formule is uniek', vertelt Klaas de Wal. 'Doordat de producten in de buurt worden geteeld, keuren we de gewassen zelf.'

Direct contact met telers
Duurt heeft direct contact met de telers, waaronder Smits Fruit. 'Op deze manier zijn wij verzekerd van kwaliteitsproducten tegen een nette prijs'.

Vertrouwde en nieuwe producten
De vertrouwde rozijnen- en radijsrauwkost van vroeger komt weer terug, evenals de verse geraspte krieltjes. Maar er zijn ook veel nieuwe producten. Zo maken de medewerkers van Fris en Fruitig dagelijks pakketten (met recepten) waarmee klanten zelf vitaminedrankjes kunnen maken.

Workshops
'Iedere dag worden samen met Keurslager Klaver smaakvolle gerechten gekookt en we houden gezamenlijke workshops. We denken ook aan de kleintjes. Vaders, moeders, opa's en oma's kunnen bij ons terecht voor smaakvolle en gezonde babyhapjes. We versterken en inspireren elkaar', aldus Klaas en Duurt.

De vernieuwde winkel is te vinden aan Het Ruim 16 in Dronten, telefoonnummer 0321-763637.
Publicatiedatum: