Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Renes wint 17e editie waterpolo bedrijventoernooi in Barendrecht

Zaterdag 12 september was het weer zover. De inmiddels 17e editie van het Gerard van den Burg bedrijventoernooi werd gespeeld in het Inge de Bruijn zwembad te Barendrecht. Inge was zelf ook aanwezig en speelde het toernooi mee in het team van Fortuna Frutos.

In totaal 12 bedrijven waren aanwezig om een zeer sportief toernooi te spelen in een fijne ambiance ( mede mogelijk gemaakt door de selecties van de Eredivisie teams van de dames en heren van ZPB H&L Productions). Diverse bedrijven vanuit de AGF waren op hoogtestage geweest om optimaal aan het toernooi te beginnen en voor het sluiten van de transfermarkt waren er nog onverwachte verschuivingen.


Zo werd Mels Versluis ( zie foto) werkzaam bij 4 Fruit, getransfereerd naar MC Lust, maar Mels wist de wedstrijdleiding te vertellen dat hij ervan uitgaat dat 4 Fruit bij de 18de editie in 2016 met een team aanwezig is.



Gebroeders Duijvestijn ( zie foto) al diverse jaren aanwezig op het toernooi, dit jaar niet in de prijzen, maar dat mocht de pret niet drukken.

Hoofdman Roodzant, met spits Lennart van den Heuvel, kwam zeer sterk voor de dag en miste op een haar na de finaleā€¦..


De zinderende finale werd gespeeld tussen Renes BV en MC Lust en eindigde in een 3-2 eindstand in het voordeel van Renes BV

De wedstrijd om de derde en vierde plaats ging tussen Hoofdman Roodzant en van Osnabrugge Control en resulteerde in winst voor Hoofdman Roodzant.

De beste keeper van het toernooi was Andre van der Veen van Unica en speelster van het toernooi werd Belinda Hoek van MC Lust.

Na de prijsuitreiking was er een heerlijke BBQ en daarna een feestavond in het werkelijk prachtig verbouwde clubhuis van ZPB H&L Productions.

Publicatiedatum: