Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Total Produce boekt 9,2% hogere omzet in eerste half jaar

De omzet van Total Produce steeg in de eerste helft van het jaar met 9,2% tot 1,73 miljard euro. De brutowinst steeg met 11,5% tot 30,3 miljoen euro. De Ierse AGF-gigant meldt dat de sterkere operationele prestaties, het voordeel van de recente acquisities en in mindere mate de wisselkoers bijdroegen aan de winstgroei. In februari voltooide Total Produce haar vierde investering in Noord-Amerika met een 50% aandeel in Gambles uit Toronto.

In de Europese divisie - met activiteiten in Frankrijk, Ierland, Italiƫ, Nederland en Spanje worden bedoeld - steeg de omzet met 4,7% tot 833 miljoen. Buiten de eurozone (met Tsjechiƫ, Polen, Scandinaviƫ en het Verenigd Koninkrijk als belangrijkste landen - steeg met 5,4% tot 767 miljoen. Buiten Europa zijn de belangrijkste markten Noord-Amerika en India. Die omzet steeg tot 158 miljoen euro dankzij het positieve effect van de recente acquisities.

Bron: www.rte.ie

Publicatiedatum: