Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).
Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Royal Adelaide Show
Australië: MasterChef-finaliste promoot uien van eigen bodem
Om zijn producten te promoten, gaat Onions Australia samenwerken met kok Laura Cassai, tweede finaliste van MasterChef Australië, seizoen 2014. Tijdens het 'Taste Pavilion', dat onderdeel uitmaakt van de Royal Adelaide Show, zal Laura samen met Onions Australia-directrice, Lechelle Earl, twee kookdemonstraties geven. Laura, die tot één van de favorieten behoorde in het MasterChef-programma, bracht onlangs een 'homestyle' kookboek uit met de titel My Italian Kitchen.
"Uien zijn een basisingrediënt bij het koken en kunnen op vele manieren toegepast worden. Ik gebruik ze in veel van mijn recepten," vertelt Laura. "Trots als ik ben op mijn Zuid-Australische afkomst, vind ik het geweldig om mijn authentieke kookstijl op een groots evenement, zoals de Royal Adelaide Show, te demonstreren. Ik kan mij geen betere plaats voorstellen om één van de belangrijkste gewassen van Zuid-Australische bodem aan het publiek te presenteren," vervolgt Laura.
Onions Australia- directrice, Lechelle Earl, is blij met Laura als bevlogen 'uienambassadrice'.
"Zuid-Australië is de grootste binnenlandse leverancier van uien en het is geweldig dat we nu de mogelijkheid hebben om met Laura samen te werken aan de promotie van onze uien," aldus Earl.
Onions Australia ondersteunt de Zuid-Australische levensmiddelenbranche met de genereuze steun van IGA-supermarkten en PIRSA.