Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FSC certificaat voor Nispen Verpakkingen uit Roosendaal

Voor organisaties, overheden en merken is duurzaam ondernemen een essentieel onderdeel geworden van hun bedrijfsvoering. Ook consumenten hechten steeds meer waarde aan producten en verpakkingen, die maatschappelijk verantwoord geproduceerd worden. Daar is duurzaam bosbeheer onderdeel van. Nispen Verpakkingen wil actief werken aan de bescherming van bossen wereldwijd. Deze ambitie heeft geleid tot het behalen van het FSC certificaat per 21 juli 2015.
Nispen Verpakkingen is FSC gecertificeerd voor de productie- en handelsactiviteiten. Daarmee is de verpakkingsspecialist uit Roosendaal onderdeel van de Chain Of Custody.



Marcel Baelemans, directeur van Nispen Verpakkingen, is trots op dit resultaat: "Om er zeker van te zijn dat karton met het FSC keurmerk daadwerkelijk uit een verantwoord beheerd bos komt, moeten alle schakels in de keten worden gecertificeerd. Wij zijn altijd al transparant geweest in ons grondstofverbruik. Maar met onze accreditatie kunnen klanten nu eenvoudig traceren dat het karton dat wij gebruiken, gemaakt is van duurzaam FSC papier. Zo garanderen wij dat er gewerkt wordt met milieuvriendelijk karton en papier, dat op verantwoorde wijze is geproduceerd. En dat is iets wat klanten anno 2015 verwachten. Met het behalen van het FSC certificaat is voldaan aan deze vraag uit de markt. Een echt teamresultaat waar iedereen binnen Nispen Verpakkingen een belangrijk steentje aan heeft bijgedragen"

Groene meerwaarde voor klanten

Met het FSC certificaat is Nispen Verpakkingen gerechtigd om milieuvriendelijke kartonnen verpakkingen met het FSC logo te leveren. Het FSC Logo is zeer bekend onder de consumenten. Baelemans: "Hierdoor krijgt de verpakking voor onze klanten direct een groene meerwaarde voor de eindgebruikers. We denken mee met het totale verpakkingsconcept. We zorgen voor de juiste beleving van een merk door een herkenbare verpakking te maken in diverse formaten: van brievenbusdoos tot speciale verpakkingen om bijvoorbeeld gitaren of bedden in te pakken. Opvallend of juist discreet. Dozen worden altijd op maat gemaakt, waardoor er minder vulling nodig is. De kartonnen verpakkingen, die we maken, zijn uiteraard recyclebaar. Naast milieuvriendelijke productie adviseren we onze klanten ook in efficiƫnt voorraadbeheer. Geen woorden, maar concrete MVO daden! Nispen Verpakkingen staat immers voor meer dan alleen golfkarton op maat".
Nispen Verpakkingen levert al een groot deel van haar verpakkingen onder FSC logo uit.

FSC Certificaat
Het FSC certificaat nummer van Nispen Verpakkingen is: SKH-COC-000463. Het FSC certificaat zelf is de downloaden vanaf de website van Nispen Verpakkingen.
Deze film geeft precies aan waar FSC voor staat.

Meer informatie:
Nispen verpakkingen B.V.
T: +31 (0)165 - 36 55 90
E: info@nispenverpakkingen.nl
www.nispenverpakkingen.nl
 
Publicatiedatum: