Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Aardappelbedrijf groeit in China

Oscar Salet nieuwe directeur voor Kiremko en Tolsma-Grisnich in Beijing

Kiremko en Tolsma-Grisnich zijn verheugd om te mogen aankondigen dat de heer Oscar Salet in dienst treedt als de nieuwe directeur van het gezamenlijke kantoor in Beijing, China. De snelle groei in aardappelproductie- en verwerking in China zorgt voor een rijping van de markt en een stijgende vraag naar high end oplossingen. Kiremko en Tolsma-Grisnich zijn al meer dan 20 jaar actief op de Chinese markt en spelen een belangrijke rol in de huidige ontwikkelingen. In antwoord op de lokale vraag en om solide service te kunnen verlenen aan hun klanten, zullen zij hun lokale aanwezigheid uitbreiden. Oscar Salet zal de ontwikkeling van het Chinese kantoor leiden en nauw samenwerken met de support manager, de heer Fucheng Li.



Oscar Salet heeft eerder gewerkt als directeur voor NAFTC in China. De NAFTC is een Nederlandse samenwerkingsorganisatie welke hun leden uit de agricultuur en voedselindustrie ondersteunt met bedrijfsontwikkeling en promotie op internationale markten. Bij NAFTC leidde hij het Chinese kantoor door een reorganisatie en was nauw betrokken bij de uitbreiding naar nieuwe activiteiten. Voorgaand was hij werkzaam als consultant in Hong Kong en als vertegenwoordiger bij het Netherlands Business Support Office in Wuhan, Centraal China. Hij heeft een gedegen kennis van de markt, ervaring in sourcing, productie en verkoop in diverse regio's van China en veel vaardigheid in het managen van Europees-Chinese interculturele teams en projecten. Hij studeerde Industrial Designing Engineering aan de Technische Universiteit in Delft en Chinese Studies aan de Universiteit van Leiden en de Nationale Universiteit in Taiwan.

Tolsma-Grisnich is een Nederlandse leverancier in opslagtechnologie. Het bedrijf staat bekend om de automatisering en optimalisering van het verwerkingsproces van agriculturele producten. De combinatie van technologie en opslagadvies resulteert in de hoogst mogelijke effectiviteit voor klanten. De kracht van Tolsma-Grisnich ligt in de zeer brede expertise en ervaring met opslag en het verwerken van agriculturele producten. Dit vertaalt zich in klant-specifieke installaties en turnkey projecten in opslag, verwerking en verpakking.

Kiremko is een Nederlands productiebedrijf dat zich volledig toelegt op de aardappelverwerkende industrie. Kiremko ontwerpt, produceert en installeert complete productielijnen, fabriek upgrades en capaciteit uitbreidingen alsook stand alone machines. Kiremko biedt betrouwbare oplossingen, van machines voor het onbewerkte product tot verpakkingslijnen voor producten zoals frites en vlokken, verse en voorgekookte aardappelen, chips en meer. Zij bieden project management, engineering, utility en ondersteuning. De technologie die zij gebruiken is innovatief, solide en ontworpen volgens de specifieke wensen van hun klanten.

Kiremko en Tolsma-Grisnich bieden een totaalpakket als leverancier voor de opkomende Chinese markt in aardappelopslag- en verwerking. Het recentelijk opgeleverde project voor Ningxia Yujing Co. is hier een goed voorbeeld van. Kiremko en Tolsma-Grisnich zijn strategische partners voor meer dan 30 jaar.

Meer informatie:
Tolsma-Grisnich Group
Erwin van den Berg, Area Sales Manager
Tel: +31 (0)527 – 636 465
E: Erwinvandenberg@tolsma.com
www.tolsmagrisnich.com

Kiremko B.V.
Arjan Brouwer, Sales Manager
T: +31 (0)348 – 47 94 00
E: ab@kiremko.com
www.kiremko.com
Publicatiedatum: