Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
duurzaamheid

Goud voor Rewe en Penny

Rewe en Penny hebben in de CSR-bedrijfsenquête die door het 'Verbraucher Initiative' werd uitgevoerd, beiden in hun eigen categorie de eerste plaats behaald voor hun duurzaamheidsengagement. Zij dragen nu de onderscheiding 'Duurzaam retailbedrijf 2015' en ontvangen daarvoor de gouden medaille. Daarmee brachten de distributiekanalen van de Rewe Group het er ook vergeleken bij de concurrentie buitengewoon goed vanaf. In de categorie voedings- en genotmiddelen bereikten enkel de levensmiddelhandelaren Kaufland, real en tegut nog goud. Aldi Süd en Bünting moesten tevreden zijn met zilver, Norma met brons.



De Rewe Group heeft reeds in het verleden al topposities bereikt bij de CSR-bedrijfsenquête van het 'Verbraucher Initiative'. Bij de eerste deelname in 2009 ontving het bedrijf een zilveren onderscheiding en in 2011 ontvingen alle retaildistributiekanalen van de Rewe Group zelfs de gouden medaille.
Publicatiedatum: