Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nederlands antwoord op Amerikaans succes

Anonieme boodschappen op aardappelen

Tholen - Onlangs kwam er een briljante Amerikaan in het nieuws die 10.000 dollar per maand verdient met het versturen van beschreven aardappelen. Met kaardappel.nl beproeft Nico Martens het succes van de pieperschrijverij in Nederland. "Via de website kunnen klanten de aardappel met de gewenste tekst bestellen. M'n vrouw doet de teksten want mijn handschrift is niet om over naar huis te schrijven." De aardappelen haalt Nico vooralsnog uit de lokale supermarkt. "Als het groter wordt, gaan we op zoek naar een leverancier uit de buurt. Op die manier helpen we de lokale telers ook een handje."

De teksten zijn anoniem te versturen dat kan risico's met zich meebrengen: "We hebben natuurlijk wel grenzen maar gelukkig blijft het vooralsnog bij felicitaties." Een grote aardappel met 140 tekens kost € 10,- en voor een kleine aardappel met 80 tekens telt de klant 5 euro neer. "De kosten zitten vooral in de verzending. Een grote aardappel moet met pakketpost verstuurd worden. Een kleine aardappel kan gewoon door de brievenbus. Zelf een aardappel kopen en beschrijven is goedkoper maar wij bieden de service en de anonimiteit."

Meer informatie:
Kaardappel.nl
Nico Martens
E: info@kaardappel.nl
www.kaardappel.nl
Publicatiedatum:
Auteur:
©