Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Laethem doet mee aan duurzaamheidsproject

Zopas werden de genomineerden bekend gemaakt van de beste Belgische duurzaamheidsrapporten, een organisatie van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren (IBR). Onder de genomineerden, in de categorie KMO's, is er ook het locale kruidenbedrijf, Van Laethem bvba.



"De oproep om mee te doen aan dit ESF-project (Europees Sociaal Fonds) naar de bedrijven uit de fruit en groentesector werd gedaan vanuit onze beroepsfederatie Fresh Trade Belgium. Het project zelf hebben we uitgewerkt in samenwerking met consultant Sliding Doors en met de steun van Unizo. Het is voor het eerst dat we een duurzaamheidsproject maken. We vinden het een hele eer voor ons bedrijf en voor onze medewerkers dat we hiervoor genomineerd zijn. Als je ziet dat grote spelers als Triodos bank en Ecopower meedingen naar deze prijs, dan vind ik het een mooie verdienste dat ook onze organisatie een plaats bereikte in deze lijst", aldus Armelle Moonens, zaakvoerder.

"Voorafgaand aan dit project heeft het bedrijf reeds een jarenlang engagement opgebouwd door de verschillende audits op gebied van kwaliteit, voedselveiligheid , milieuproblematiek en sociaal engagement van onszelf en onze leveranciers. We hebben ' ja' gezegd op deze oproep omdat het vanuit onze bedrijfsvoering een duidelijk signaal is naar de sector hoe belangrijk een audit wordt in de richting van sociaal engagement en ecologische bewustwording", vervolledigt John Van Laethem, zaakvoerder.

U kan het duurzaamheidsrapport bekijken op de website www.bellaroma.eu
De uitslag wordt bekend gemaakt op 24 november, in de hoofdzetel van KBC te Brussel.

Voor meer informatie:
www.bellaroma.eu
info@bellaroma.eu
Publicatiedatum: