Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

PotatoEurope 2015 vandaag van start

Elke vier jaar wordt Potato Europe georganiseerd in één van de vier belangrijkste aardappelproductielanden. Na de afgelopen jaren in Frankrijk, Nederland en Duitsland te hebben plaatsgevonden, zal het grote openluchtevenement dit jaar plaatshebben in België. Vandaag en morgen zullen afgevaardigden van de aardappelsector elkaar opnieuw ontmoeten in Kain, vlakbij Doornik.

De vraag naar expositieruimte was bijzonder hoog dit jaar. Tijdens de laatste Belgische editie van PotatoEurope in 2011 waren er 165 exposanten, een aantal dat gegroeid is tot een totaal van 183 voor de komende editie. Dit maakt de Belgische PotatoEurope vergelijkbaar met die van Frankrijk, Nederland of Duitsland.

De exposanten komen dit jaar uit 12 verschillende landen. Daarnaast worden de verschillende sectoren waarin de aardappel zich beweegt, zoals van de mechanisatie, bemesting, opslag en verwerking vertegenwoordigd.

Verwacht wordt dat het bredere internationale beursprofiel ook een meer diverse groep bezoekers zal aantrekken. In 2007 verwelkomde PotatoEurope net iets meer dan 5.000 bezoekers. In 2011 was dit aantal toegenomen tot 8.000 en dit jaar kan er waarschijnlijk worden gerekend op 10.000 aardappelliefhebbers.

Klik hier om meer te lezen op potatobusiness.com
Publicatiedatum: