Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

55.000 bezoekers op veganistische zomerfeest Berlijn

Bij hoogzomerse temperaturen kwam afgelopen zondag op de Alexanderplatz in Berlijn het achtste veganistische zomerfeest in Berlijn tot een goed einde. Van vrijdag 28 tot en met zondag 30 augustus lieten de bezoekers zich bij circa 90 markt- en infostands informeren over de veganistische levenswijze. Een bijprogramma zorgde voor vermaak met livemuziek, lezingen en kookshows. Dierenrechten- en milieubeschermingsorganisaties gaven de bezoekers een kijkje in hun werk.


© VEBU


© VEBU

Het veganistische zomerfeest Berlijn werd opnieuw gezamenlijk georganiseerd door VEBU (de Duitse Vegetariërsbond), het dierenrechtenverbond 'Berlin-Vegan' en de stichting 'Albert Schweitzer Stiftung für unsere Mitwelt'. De organisatoren waren blij met de grote toeloop. "In totaal zijn er circa 55.000 bezoekers naar het veganistische zomerfeest Berlijn gekomen", zegt Sebastian Zösch van VEBU. "Op de Alexanderplatz bereiken we veel mensen die tot nu toe nog nooit of weinig met de veganistische levenswijze in aanraking zijn geweest. Het feest heeft een uitnodigend en open karakter. Door de grote verscheidenheid van het aanbod biedt het feest een goede kijk op de verschillende aspecten van de veganistische levenswijze", aldus Sebastian.


© VEBU

Publicatiedatum: