Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
10 en 16 september

RPO organiseert demodagen voor AGF-sector

Op 10 en 16 september vinden de AGF-software demodagen bij RPO plaats in Barendrecht. Tijdens deze demodagen wordt het pakket Freshng gedemonstreerd. Freshng helpt al bijna 30 jaar groenten- en fruitprofessionals: importeurs, exporteurs én groothandelaren. Met onze slimme software automatiseert u belangrijke bedrijfsprocessen. Of u nu 250 werknemers heeft of 1, met Freshng beheerst u uw processen van inkoop, verkoop, relatiebeheer, logistiek, facturering tot financiën.



Vernieuwd softwarepakket

Ons nieuwe pakket is voorzien van veel nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden waardoor de gebruikers kunnen profiteren van nog meer voordelen. De processen kunnen nog nauwkeuriger gemonitord en inzichtelijk gemaakt worden. Daarnaast is Freshng geschikt voor het werken op vaste en mobiele apparaten, waardoor belangrijke informatie altijd en overal beveiligd en beschikbaar is. Zodat de gebruikers succesvol kunnen ondernemen.

Optimale afstemming van vraag en aanbod
Freshng is gemaakt voor en door de AGF-branche. Met Freshng worden vraag en aanbod snel, adequaat en bedrijfsbreed op elkaar afgestemd. Foutenreductie en het besparen van tijd en geld zijn hiervan een logisch gevolg.

Freshng laat uw groente en fruit hart gezond kloppen
Wilt u een kijkje nemen in onze innovatieve keuken? Wij laten u graag zien wat u nu mist. Wij verwelkomen u graag op donderdag 10 of woensdag 16 september aanstaande. Kijk op de website voor meer informatie, aanmelden en het programma.

Meer informatie:
RPO ICT Solutions
Rick Rebergen en/of Paul van der Es
E: sales@rpo.nl
T: 078-681 86 88.
Publicatiedatum: