Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

In VS vraag naar kleine mango's

De aanvoer van mango's zijn vrij beperkt en de vraag naar kleinere maten is groot in het westelijke deel van de VS. De vraag aan de oostkust is beter en de prijzen voor fruit uit Zuid-Amerika zijn robuust.

"De markt vertraagt een beetje in het westelijke deel van het land," stelde Manny Cota van R.C.F. Produce. "De vraag is goed voor de kleinere kalibers, als je ze hebt, maar meestal komt iedereen met Keitts in 4s en 5s, wat grotere kalibers zijn." Deze grote kalibers zijn afkomstig uit de regio Los Mochis in Sinaloa, Mexico, en terwijl prijzen rond de 6,24 euro op 7s en kleinere kalibers liggen, zijn de prijzen voor grotere kalibers lager geweest. Op 28 augustus bedroegen de prijzen voor een doos van Keitt 4s uit Mexico tussen de 6,24 euro en 7,13 euro.

"Het Braziliaanse fruit begint naar de oostkust te komen," aldus Cota. "De vraag aan de oostkust is beter. Er is een grotere markt." De leveringen zijn licht voor de aanwezige vraag en de prijzen reflecteren dit gegeven. Op 28 augustus bedroegen de prijzen voor een tray van Tommy Atkins 6s uit Braziliƫ tussen 8,92 euro en 9,81 euro bij binnenkomst in de haven van Philadelphia. De prijzen voor een tray van 9s lagen tussen de 9,36 euro en 10,70 euro.

Voor meer informatie:
Manny Cota
R.C.F. Produce
+1 520 281 0230
Publicatiedatum: