Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geplande afsluiting Botlekbrug

​In dit bericht vindt u informatie over nachtelijke werkzaamheden die in week 36 worden uitgevoerd ten behoeve van de verbreding van aansluiting 16 (Spijkenisse) van de A15 en de rijbaan voor het vervoer van gevaarlijke stoffen.

Afsluiting
Van maandag 31 augustus tot en met zaterdag 5 september is de oude Botlekbrug in de richting van de Maasvlakte op de onderstaande momenten afgesloten:

- Maandag tot en met vrijdag van 22:00 tot en met 05:00 uur
- Zaterdag 22:00 – 06:00 uur



Omleiding
Vervoerders van gevaarlijke stoffen worden omgeleid via de Eilandenroute. Weggebruikers richting Spijkenisse en Maasvlakte maken gebruik van de Botlektunnel. De omleidingsroute voor gevaarlijke stoffen vindt u hier.

Tijdelijk gewijzigde route
U gaat vanaf zondagochtend 6 oktober 06:00 uur anders rijden wanneer u vanaf de oude Botlekbrug richting het Hartelkruis rijdt. Komende vanaf de oude Botlekbrug richting het Hartelkruis is er een links afslaande rijstrook voor het verkeer richting Spijkenisse. De recht doorgaande rijstrook is bedoeld voor het verkeer met gevaarlijke stoffen. Deze gewijzigde situatie is met borden aangegeven. (LHe)

Bron: TLN

Publicatiedatum: