Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Els Claessens benoemd tot Hoofd Klok bij Koninklijke ZON

In het verlengde van de vorig jaar versterkte focus op de verkoop via de marktplaats bij ZON en mede als resultaat van de goede resultaten hiervan gaat ZON de personele bezetting van de veilingklok versterken. Met ingang van maandag 7 september zal Els Claessens bij ZON fruit & vegetables starten in de functie van Hoofd Klok. In deze nieuwe functie rapporteert zij aan commercieel directeur Leon Litjens.

Els Claessens (52) is geen onbekende in de veilingwereld en heeft bij Veiling Rhein-Maas in Straelen-Herongen gewerkt als Hoofd Klokservice. Daarvoor is zij ruim 7 jaar Hoofd Klokzaken bij FloraHolland in Venlo geweest.

Leon Litjens is blij met de komst van Els Claessens. "Een direct gevolg van onze ingezette strategie, waarbij we zowel inzetten op verkoop via de marktplaats als ook op accountverkoop, is dat de resultaten van onze marktplaats behoorlijk zijn gegroeid. Zo hebben we een duidelijke verbreding en verdieping van het assortiment weten te realiseren, is er meer volume voor de klok gekomen en hebben we onder meer voorverkoop geïntroduceerd. Dit heeft voor een behoorlijk aantal van onze producten het afgelopen half jaar geleid tot bovengemiddelde uitbetaalprijzen. Om nu stevig door te kunnen pakken, hebben we onlangs besloten ook het klokteam inhoudelijk te versterken."

Meer informatie:
Koninklijke ZON
Marie-José Butenaers
E: marie-jose.butenaers@zon-business.com
T: +31 (0)77 323 5881
www.zon-business.com
Publicatiedatum: