Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VS: vroegste perenoogst ooit

Scully Packaging, gevestigd in Finley (VS), is vorige week begonnen met de sortering, verpakking en afzet van hun Lake County-peren naar de markten in het gehele land en daarbuiten.



"Dit was onze vroegste oogst ooit," stelde Lake County Agricultural Commissioner, Steve Hajik. De perenoogst begon in sommige gebieden van de provincie op 22 juli, twee of drie dagen eerder dan de vroegste oogst ooit en bijna twee weken eerder dan normaal, aldus Hajik.

Scully raamde de oogst van dit jaar op ongeveer 35.000 ton ten opzichte van de 32.000 ton van vorig jaar. Over de gehele staat van Californië zal de perenoogst in 2015 naar verwachting ongeveer 170.000 ton bedragen, zo stelde Chris Zanobini, directeur van California Pear Advisory Board. In 2013 produceerden de Californische telers 220.000 ton peren met een waarde van meer dan 76 miljoen euro.

Lees meer op pressdemocrat.com.
Publicatiedatum: