Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Auto Google Street View bekogeld tijdens Spaans tomatenfestival

Toen Google een van hun Street View auto's naar het festival Tomatina stuurde, was het hun plan geweest om de 'magische kleuren' van het festival vast te leggen. Uiteindelijk eindigen ze met beelden van tomaat doordrenkte feestgangers, die de auto vernielden.

Het was de bedoeling dat de auto de route eerst voor het festival af zou leggen en vervolgens de route tijdens de veldslag nog eens zou rijden wanneer duizenden mensen tomaten naar elkaar gooien.



Op de terugweg begonnen tientallen feestganger op de auto te klimmen, ramen te breken en de camera's en spiegels te vernielen. De achterruit van de auto was vervangen door een Australische vlag. Lokale burgemeester, Rafael Pérez, noemt dit vandalisme.

Google vertegenwoordigers in Buñol bagatelliseren het incident. Zij beweren dat er geringe schade is en leggen de nadruk op het feit dat er niemand gewond is geraakt.



Bron: The Guardian
Publicatiedatum: