Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vanaf heden verkrijgbaar via Vroegop-Windig

Van ’t Landtas: boordevol biologische groenten- en fruitsoorten

Vanaf deze week heeft Vroegop-Windig haar assortiment uitgebreid met Van 't Landtassen. Deze tassen zitten boordevol biologische groenten- en fruitsoorten en zijn verkrijgbaar in vier verschillende varianten. De Van 't Landtas is dagelijks vers te verkrijgen zodat u op de vraag van uw klant kunt inspelen en geen producten op voorraad hoeft te houden. Zo levert u elke dag alleen de meest smaakvolle biologische groente en fruit van de beste kwaliteit!

Van 't Landtas: biologische kwaliteitsproducten met een verhaal
De uitgangspunten zijn kwalitatief hoogstaande biologische groenten en fruit in een aantrekkelijke wisselende samenstelling tegen een vaste prijs. Uiteraard worden de producten wekelijks voorzien van heerlijke recepten, zodat er met de inhoud van de tas direct een lekkere maaltijd te bereiden is.



De Van 't Landtas biedt meer dan alleen biologische kwaliteitsproducten en geeft ook de telers achter de producten een gezicht. Herkomst speelt een belangrijke rol bij de Van 't Landtassen. Zo valt er op de bijbehorende website (www.vantlandbox.nl ) te lezen waar de mooie producten vandaan komen, wie de telers zijn en wat de groenten en fruit zo bijzonder en smaakvol maakt. Uiteraard zijn hier ook de recepten op terug te vinden en staat wekelijks de inhoud van de tassen vermeld.

Assortiment Van 't Landtassen
De Van 't Landtassen spelen volledig in op dé trends van dit moment: gemak, gezond en groen. De met zorg samengestelde tas zet de teler in de spotlight en inspireert consumenten om lekker en gezond te eten. Om aan alle wensen en gezinssamenstellingen te voldoen zijn er vier varianten Van 't Landtassen:

• Grote groentetas met 4 à 5 soorten groenten
• Groentetas met 3 à 4 soorten groenten
• Fruittas met diverse soorten fruit
• Gecombineerde groenten- en fruittas


Wilt u meer informatie over de Van 't Landtas of een proefexemplaar ontvangen? Neem dan contact op met Vroegop-Windig. Ook zijn de Van 't Landtas te bezichtigen op onze stand op AGF Detail, waarbij u meteen een sneak preview krijgt van de inhoud van de tas. Standnummer 368


Vroegop-Windig
Afdeling Verkoop
T: 020 6061818
E: verkoop@vroegop.nl
www.vroegop.nl
Publicatiedatum: