Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Beschikbaar in Engels, Pools en Nederlands

WTE Fruitadvies komt met instructievideo voor hardfruitpluk

WTE Fruitadvies komt met een uitgebreide instructievideo voor de pluk van appelen en peren. De video is er in een Nederlandse, Engelse en Poolse variant. Het gaat in op het goed plukken in het algemeen. In ruim 7 minuten komen alle belangrijke aandachtspunten rond de pluk aan de orde zoals het veilig en goed werken met een pluktrap, plukemmer en pluktrein.



De video is gemaakt door Wouter van Teeffelen (WTE Fruitadvies) samen met videoman Teun van der Elzen (Motionstar). De instructie in drie talen is nu al te bestellen als DVD bij Fruitteeltshop (www.fruitteeltshop.nl) en bij Fruit Consult (kantoor@fruitconsult.com/ 0488 - 42 29 57). De DVD kost 34,50 euro inc. verzendkosten en ex BTW. Na bestellen wordt de DVD uiterlijk begin september toe gezonden. Naar verwachting is de video ook op USB-stick verkrijgbaar.

De lancering van de instructievideo is ook de aftrap voor een nieuw seizoen plukbegeleiding door WTE Fruitadvies. Er zijn grote verschillen in plukprestatie tussen fruittelers met vergelijkbare percelen. Ook de verschillen in de kwaliteit van plukken zijn soms erg groot. Een goede organisatie van de pluk draagt heel sterk bij tot lage plukkosten met weinig uitval door plukbeschadiging. Fruittelers kunnen volgens Wouter van Teeffelen van WTE Fruitadvies veel geld besparen als ze de pluk beter organiseren. WTE Fruitadvies heeft vorig een dienst ontwikkeld om telers hier bij te helpen. Klik voor meer informatie op deze link.

Meer informatie:
WTE Fruitadvies
Wouter van Teeffelen
E: w.vanteeffelen@fruitadvies.nl
T: 06 38419771
www.fruitadvies.nl


Publicatiedatum: