Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Paprika-ringen als snack met dip

"Op dit moment oogsten wij onze kleine zoete paprika's in Tennessee," zegt Scott Seddon van Pero Family Farms. Pero's mini zoete paprika's groeien in de vollegrond en Pero blijft oogsten tot de eerste vrieskou rond midden oktober. "Dan gaan we door naar Florida waar we van eind herfst tot eind lente oogsten," voegt Seddon toe. Hierdoor is Pero jaarrond voorzien van kleine zoete paprika's.

Groeien op open veld
"Doordat onze kleine zoete paprika's op open veld groeien, zijn ze knapperig en krokanter," zegt Seddon. "Ze zijn sterk geworden door zon, wind en regen en ze zijn zoeter en hebben een langere houdbaarheid. Het weer heeft dit seizoen goed meegewerkt. De voorraad van dit jaar is goed en dat zorgt voor vele promotiemogelijkheden."

Kleine zoete paprika snackringen
Pero's kleine zoete paprika's worden verkocht in 900 gram, 450 gram en in 225 gram zakjes. Ongeveer twee maanden geleden lanceerde het bedrijf kleine zoete paprika snackringen. Ze zijn verkrijgbaar in hetzelfde formaat zakjes maar ook in een snack zak met een Griekse yoghurt dip.




De consumptie van kleine paprika's blijft groeien. "De media staan achter ons, zij promoten een gezonde levensstijl. De consument is blij met de mooie kleuren van de kleine paprika's. Het zorgt voor een kleurrijk bord."

Voor meer informatie:
Scott Seddon
Pero Family Farms
Tel: (+1) 561-498-5771
Publicatiedatum: