Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Twee nieuwe Muyshondt-gezichten bij Pomuni

Deze zomer zijn de zussen Barbara en Anneleen Muyshondt gestart bij Pomuni. Elk met hun verantwoordelijkheden, interesses en kennis. Barbara en Anneleen zijn dochters van Bart Muyshondt. Het zijn nichten van Hans, Ben en Nele Muyshondt, die al langer bij Pomuni actief zijn.

Barbara studeerde na haar bachelor KMO-management verder om een master in organisatie en management te behalen. Na haar studies is Barbara bij Pomuni een traineeship gestart waarbij ze verschillende afdelingen binnen het bedrijf leert kennen. Voornamelijk neemt zij ook de taken van Management Assistant voor haar rekening. Barbara hoopt het bedrijf goed te leren kennen zodat ze haar schouders mee onder dit mooie familiebedrijf kan plaatsen.

Na haar master TEW en Supply Chain Management kreeg Anneleen de kans om bij Nestlé, de grootste voedingsgroep ter wereld als Supply Planner aan de slag te gaan. Daar heeft zij de knepen van het vak geleerd om nu bij Pomuni te starten als Buying & procurement manager. In een eerste fase zal ze starten als aankoopassistente van Dirk Cornelis. Om stelselmatig de aankoop, contracten en supply voor haar rekening te nemen. Voor Anneleen zullen aardappelen binnenkort geen geheimen meer hebben en zij zet zo haar passie voor aardappelen verder.

www.pomuni.be
Publicatiedatum: