Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Actief afzetmarkten blijven zoeken voor onze klanten"

Fresh Express nu ook gevestigd op Brussels Airport

Tholen, Fresh Express, de onlangs opgestarte logistieke dienstverlener voor luchtvracht-perishables in Luik, zal zich vanaf midden september ook vestigen op Brucargo, bij Brussels Airport. In mei startten Tom Gemels en Jonathan Bouchat hun agentschap in Luik en na ruim drie maanden zien ze ook de mogelijkheden op Brucargo rooskleurig in. "De grootste motivatie om een tweede vestiging te starten, is om aan de vraag van de klanten te voldoen", legt Tom uit.

Jonathan vervolgt: "Op Brucargo is er momenteel maar één dienstverlener met dezelfde activiteiten, die een zeker monopolie bezit. De vraag is in de afgelopen tijd alleen maar groter geworden. Verschillende internationale klanten vragen onze tarieven en mogelijkheden. We bieden in Luik andere mogelijkheden en services aan als de middelmaat agent. We hebben voor 30% van onze klanten actief meegezocht naar afzetmarkt binnen Europa en dat is zeker gelukt. Nu willen wij dit ook gaan doen in Brucargo."



Afzetmarkten genereren
Het actief op zoek gaan naar afnemers voor hun klanten is de specialiteit van Fresh Express. Tom geeft aan dat ze voor een klant in Rotterdam een nieuwe markt hebben gevonden in België en noemt nog meer voorbeelden. "Voor een klant in Zwitserland hebben we in Israël een nieuwe exportmarkt ontdekt. Via een contact in IJsland zijn we bezig met nieuwe importproducten.



Hij vindt dat je klanten op een speciale manier moet benaderen. "Als je met name focust op lagere tarieven, is dat geen lange termijnvisie. Als jij zoekt naar afzetmarkten voor export, genereert dat vaak weer nieuwe import. We hebben mooie relaties opgebouwd en proberen de exportmarkt in Israël naar vis sterk te benadrukken. De grote spelers op Brussel fixeren zich vooral op grote luchtvrachtvolumes terwijl wij ook de kleinere klanten proberen te ondersteunen in nieuwe markten.



Op Brussels Airport is Fresh Express nog volop aan het onderhandelen met een grote internationale speler om een joint venture te sluiten.

Voor meer informatie:
Fresh Express
Tom Gemels
Sales/Operations Supervisor
+32.494.123.633
Jonathan Bouchat
Operations Supervisor
+32.496.752.637 ( 24/7 )
Batiment 46 Liege Airport
4460 Grace-Hollogne - Belgium

info@fresh-express.eu
www.fresh-express.eu