Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Directors' cut"

Gin met asperge

Portobello Road Gin heeft de eerste London Dry Gin gemaakt met Britse asperges. De gelimiteerde 'Directors' Cut'-editie van het distillaat bevat een blend van plantaardige producten zoals asperges, gentiaanwortels, nootmuskaat, jeneverbessen, citroen en sinaasappelschillen,

Het concept van de Directors'Cut-editie was opgezet door de vier directeuren van Portobello Road Gin: Ged Feltham, Paul Lane, Jake Burger and Tom Coates. Ze wilden graag een zeer speciale gin produceren waarbij ze zelf de bestanddelen zouden plukken.

Tijdens de laatste tien dagen van het aspergeseizoen in juni werden bij aspergeteler Will Aveling te Cambridgeshire een 10 kilo aan asperges geselecteerd op smaakconcentratie, die gebruikt zouden worden voor de gin.

Portobello Road Gin The Directors' Cut zal vanaf 21 oktober beschikbaar zijn op www.portobelloroadgin.com en bij een select aantal onafhankelijke retailers voor £39 (€53,50).
Publicatiedatum: