Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VS: Grote appeloogst verwacht

De US Apple Association uit Michigan verwacht een uitstekende appeloogst, die het aantal appelen dit jaar van 23,7 naar 24 miljoen opwaardeert. Deze informatie werd vrijgegeven tijdens de oogstvooruitzichtenconferentie van de US Apple Association in Chicago.

Het merendeel van de aanwezigen leek het eens te zijn met de oogstcijfers van het Amerikaanse ministerie van Landbouw. De raming van US Apple zal vrijdagmiddag worden gemaakt en zal waarschijnlijk vlakbij het nationale cijfer van het ministerie liggen van 242,2 miljoen bushels.

De gebruikelijke protesten van appeltelers, waarin ze duidelijk maken dat appelen niet hetzelfde voedselveiligheidstoezicht als andere producten nodig hebben, werden dit jaar niet gehouden. Dat is het gevolg van de Listeria-uitbraak in gekarameliseerde appelen vorig jaar, die 34 mensen in in het ziekenhuis deed belanden en drie mensen doodde. Niemand weet nog of de schuld ligt bij de appelen, de karamel of de combinatie van die twee.
Publicatiedatum: